FCSB

Costel Galca asteapta victorii mai clare din partea Stelei: “Echipa are potential”

Costel Galca, antrenorul Stelei, spune ca este fericit si bucuros pentru calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar in acelasi timp admite ca se asteapta la victorii mai clare din partea echipei sale, victorii obtinute in urma unor jocuri mai solide.

“Sunt fericit, sunt foarte bucuros pentru aceasta calificare. Eroi sunt jucatorii din teren. Stiam ca jucam contra unei echipe foarte bune. In prima repriza ne-au pus probleme si nu am conrtolat jocul pentru ca ne-am grabit prea mult. Ma astept ca pe viitor sa obtinem victorii mult mai clare ca exprimare in joc, pentru ca aceasta echipa are potential”, a spus Galca la Sport.ro

Tehnicianul stelist se gandeste deja la urmatorul adversar din Liga Campionilor, Aktobe din Kazahstan, si considera ca distanta pe care o vor parcurge jucatorii sai nu trebuie sa constituie o problema.

“Aktobe au doi stangaci de calitate, numarul 9 si 10, mai stiu ca au investit foarte mult si au salarii destul de mari. Normal ca va conta si distanta, dar avem jucatori profesionisti care se vor adapta la fusul orar. Aktobe joaca foarte bine acasa”, a spus Galca.

Antrenorul formatiei din Ghencea a mai declarat ca nu va purta niciun fel de discutie cu jucatorii sai dupa victoria cu Stromsgodset si ca va analiza jocul la rece.

“Voi vorbi maine cu jucatorii si este normal sa fii suparat cand nu-ti ies lucrurile. Este normal ca Sanmartean sa fie suparat. Stanciu era pregatit sa intre, ca de altfel toti de pe banca”, spune Galca.

In ceea ce priveste sosirea lui Lemnaru la Steaua, Galca afirma ca nimic nu este sigur in acest sens, dar este increzator ca lotul stelist va fi intarit in perioada urmatoare.

“Deocamdata nu este nimic concret cu Lemnaru, dar cu siguranta vor mai veni jucatori pentru ca avem nevoie. Suntem implicati in multe competitii”, a concluzionat Galca.

Steaua s-a califica in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor dupa 3-0 la general cu Stromsgodset, campioana Norvegiei.



Costel Galca asteapta victorii mai clare din partea Stelei: “Echipa are potential”