FCSB

Costel Galca are oferte din Asia

Costel Galca, antrenorul echipei Steaua, nu duce lipsa de oferte in eventualitatea in care nu va mai continua pe banca tehnica a echipei din Ghencea dupa incheierea acestui sezon.

Galca mai are doua meciuri la Steaua, cel cu CSMS Iasi din ultima etapa a Ligii 1, meci programat joi seara de la ora 20:00, si cel din finala Cupei Romaniei cu U Cluj, duminica seara de la ora 21:00.

Dupa aceste doua meciuri Galca ar putea avea trei trofee cu Steaua in acest sezon sau ar putea ramane doar cu cel obtinut in Cupa Ligii.

Chiar si in eventualitatea in care va castiga campionatul si Cupa Romaniei reusind o tripla istorica, Galca nu este sigur de postul sau la Steaua.

Gigi Becali i-a aratat pisica inaintea si la finalul partidei cu FC Botosani (2-0) din etapa a 33-a, cand a vorbit despre posibilitatea preluarii echipei de catre Mirel Radoi, singur sau in tandem cu Galca.

Acesta din urma s-a ferit de fiecare data sa vorbeasca despre viitorul sau la Steaua si s-a rezumat de fiecare data la a spune doar: "Veti afla mai multe dupa incheierea campionatului".

Cert este ca Galca trebuie sa discute cu Becali si sa-si negocieze postul la Steaua, dar intre timp nu duce lipsa de oferte din alte campionate.

Mircea Sandu, presedintele companiei de impresariat sportiv care il manageriaza si pe Galca, a dezvaluit ca tehnicianul are in acest moment oferte concrete din zona Golfului si din Asia, cel mai probabil din China.



Costel Galca are oferte din Asia