FCSB

Conditia esentiala pentru ramanerea lui Gilca la Steaua

Costel Gilca lucreaza sub presiune la Steaua. A facut-o de la bun inceput, dar acum dupa revenirea in Romania a lui Laurentiu Reghecampf presiunea este si mai mare.

Tehnicianul a vorbit deja despre “tarcoalele” pe care fostul tehnician le-ar da Stelei, dar tot el spune ca a primit asigurari de la patron ca este inca antrenorul Stelei.

“E normal ca el (n.r. - Reghecampf) sa-si doreasca sa antreneze Steaua, doar e cea mai mare echipa din Romania. Stiu ca da tarcoale si ca a vorbit cu patronul”, a comentat Gilca.

Reghecampf nu a asteptat prea mult si a raspuns lui Gilca: “Pe Costel il stiu baiat inteligent. Nu sunt interesat de o revenire acum la Steaua. Sa nu uite ca eu am platit sa plec de la echipa”.

Pana acum pe Gilca l-au ajutat rezultatele pe plan intern. Echipa este pe primul loc in campionat la o diferenta linistitoare, calificarea in finala Cupei Ligii este ca si realizata, iar Steaua se afla in semifinalele Cupei Romaniei.

Teoretic echipa din Ghencea poate obtine in mandatul lui Gilca toate cele trei trofee existente in fotbalul romanesc. O reusita care ar garanta ramanerea lui Gilca la Steaua si in sezonul viitor.

Cel putin asa crede Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al clubului, care spune ca doar rezultatele il pot tine pe Gilca in rosu si albastr.

“Daca vom castiga toate cele trei competitii, atunci nu se intoarce Reghecampf la Steaua. Daca in schimb Gilca va castiga doar campionatul, nu si Cupa Ligii sau Cupa Romaniei, ramane ca patronul sa decida”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Si nu cred ca mai este nevoie sa ne intrebam pe cine va alege patronul dintre Gilca si Reghecampf, dintre un tip care nu a ezitat sa-si spuna pararea chiar daca a lovit in conducere si un “frate”, asa cum se considera Becali cu Reghecampf si MM Stoica.



Conditia esentiala pentru ramanerea lui Gilca la Steaua