FCSB

Armata: Steaua lui Becali are doar cinci titluri

Echipa de fotbal Steaua patronata de Gigi Becali are, potrivit Armatei, doar cinci titluri in palmares, restul de 21 apartinand Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Potrivit lui George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei, actuala echipa de fotbal Steaua, condusa de Gigi Becali, are in palmares doar cinci titluri.

Mai precis cele obtinute dupa 2001, anul in care sectia de fotbal s-a desprins din CSA Steaua si a aparut FC Steaua Bucuresti.

Boroi mai spune ca restul de 21 de titluri si Cupa Campionilor Europeni apartin echipei de fotbal a CSA Steaua, echipa care momentan se afla in pauza.

"Nu este o pauza istoria, ci doar o pauza competitionala pentru ca nu avem echipa. Lucrurile se pot schimba pe viitor", a spus Boroi.

CSA Steaua a inscris o echipa de fotbal in Liga a 5-a, dar dupa doar cateva zile a retras-o din campionat dupa ce s-a constatat ca nu exista jucatori care sa evolueze pentru aceasta.

Mai mult decat, reprezentantii Armatei doresc sa recupereze de la Gigi Becali prejudiciul creat pentru folosirea fara drepturi a numelui Steaua si a siglei istorice in perioada 2004-2014.

Boroi mai spune ca actuala echipa se poate intoarce in Ghencea, dar numai sub numele de FCSB.



Armata: Steaua lui Becali are doar cinci titluri