FCSB

Chipciu: “E greu sa spunem ca Dinamo e favorita la titlu”

Mijlocasul Alexandru Chipciu spune ca in randul jucatorilor de la Steaua nu exista metode suplimentare de stimulare inaintea unui derby cu Dinamo si ca rivala din Stefan cel Mare nu poate fi considerata in acest moment o pretendenta la titlul din Liga 1.

“Pe mine ma motiveaza orice meci, mai ales meciul cu Dinamo. La Steaua motivarea a fost motivul succesului pana acum. Nu stiu daca Dinamo e favorita la titlu, dar au echipa buna. Va fi un meci greu si vom incerca sa castigam. Cred ca le va fi greu sa se bata la titlu, ei au si probleme cu insolventa sau cu ce au ei probleme. Speram sa fie stadionul plin”, a spus Chipciu intr-o conferinta de presa.

Jucatorul stelist a vorbit si despre infrangerea de la Targu Mures, subliniind ca maniera de arbitraj in fotbalul romanesc ar trebui schimbata pentru a nu mai asista la accidentari grave pe terenul de joc.

“Nu suntem frustrati pentru ca am pierdut. Nu se poate sa nu mai pierdem niciodata. Nu comentez arbitrajul, dar se pune in pericol sanatatea jucatorului. Am vazut si aseara la Craiova si cred ca ar trebui impusa o maniera mai putin toleranta. Noi vrei sa jucam fotbal si nu sa ne batem pe teren. Noi jucam combinativ si promovam fotbalul”, a mai spus Chipciu.

Mijocasul stelist a comparat si cele doua terenuri pe care joaca Steaua, Arena Nationala si Ghencea, gasind plusuri si minusuri in ambele cazuri.

“Pe gazonul din Arena Nationala nu prea am avut stabilitate si ne-a pus probleme. Pe Ghencea este terenul mai bun, dar si mai mic parca, favorizand echipele care vin sa se apere. Pe Arena Nationala este mai mare si putem deschide mai bine jocul”, a concluzionat Chipciu.



Chipciu: “E greu sa spunem ca Dinamo e favorita la titlu”