FCSB

Chipciu: “Credeam ca sunt mai iubit de fani”

Alexandru Chipciu a ratat un penalty in prima repriza a meciului cu Ludogoret, dar a marcat in final golul victoriei Stelei in prima mansa a dublei din playoff-ul Ligii Campionilor.

“Mi-am demonstrat mie ca sunt jucator foarte puternic cu o presiune foarte mare a publicului. Ma bucur ca m-am descurcat si am dat gol la ultimele faze ale meciului. Mi-am rascumparat greseala. Bulgarii nu au avut mari sanse si cred ca i-am dominat pe joc. Ne asteptam sa fie o echipa buna, dar de la tragerea la sorti am zis ca e bine sa jucam cu ei.”, a declarat Chipciu la Digi Sport.

Atacantul stelist a resimtit presiunea publicului si faptul ca dupa ratarea penalty-ului unii suporteri l-au apostrofat.

“Ma credeam mai iubit de fani, dar chiar nu mai conteaza acest lucru. Claudiu a dat sase goluri, dar nu eu fac echipa. A fost decizia antrenorului, asa a fost tactica pentru acest meci”, a spus Chipciu usor mahnit de reactia fanilor.

Jucatorul stelist a lamurit si faza loviturii de la 11 metri, cand a fost lasat de Lucian Sanmartean sa execute de la punctul cu var.

“Lucica (n.r. - Sanmartean) mi-a zis ca daca vreau sa bat eu, sa bat eu. Regula era sa bata alt jucator decat cel faultat. Asa a fost soarta si le cer scuze colegilor daca i-am dezamagit in acel moment. Imi pare rau ca am luat si galben si nu voi juca la Sofia”, a completat Chipciu.

Steaua s-a impus cu 1-0 in fata bulgarilor de la Ludogoret in prima mansa a playoff-ului Ligii Campionilor. Returul este programat pe 27 august la Sofia.



Chipciu: “Credeam ca sunt mai iubit de fani”