FCSB

Alex Chipciu: "Cei care ne injura nu sunt suporterii Stelei"

Mijlocasul Alexandru Chipciu considera ca oamenii care vin in prezent la meciurile Stelei si injura jucatorii nu sunt adevaratii suporteri ai echipei.

"Este pacat pentru o echipa ca Steaua sa nu aiba suporteri. Acei 1000 care vin la meciuri nu sunt adevaratii suporteri ai Stelei. Peluza Nord si Sud reprezinta adevaratii suporteri ai Stelei, sunt cei mai infocati si au fost alaturi de noi. Cei 500-1000 care vin acum la meci ne injura de la inceputul meciului si ne fac blatisti", a declarat Chipciu pentru Digi Sport.

"Nu avem emotii pentru castigarea campionatului. N-am avut emotii nici cand erau mai putine puncte. E clar ca nu avem un joc extraordinar. Nici eu nu sunt intr-o forma de zile mari. Nici Messi nu traverseaza mereu cea mai buna perioada", a completat Chipciu.

Jucatorul convocat la echipa nationala pentru meciul cu Insulele Feroe a vorbit si despre situatia antrenorului Costel Galca, supus la o mare presiune in prezent.

"Cred ca si dansul (n.r. - Galca) a fost deranjat de discutiile aparute de revenirea fostului antrenor. Si pe mine m-ar fi deranjat. Nu stiu daca mai are sau nu contract, eu sunt jucatorul Stelei si ma pregatesc cu orice antrenor este la echipa", a mai spus Chipciu.



Alex Chipciu: "Cei care ne injura nu sunt suporterii Stelei"