FCSB

Boldrin: "Nu vreau sa fiu Stanciu"

Fernando Boldrin nu-si doreste sa fie noul Nicolae Stanciu pentru Steaua si spune ca e dificil sa iasa de unul singur in evidenta cand echipa nu joaca bine per ansamblul ei.

“Sunt bine, sunt pregatit, sper sa joc. E greu cand se pierde cu o echipa buna cum e Dinamo, e un derby aici in Romania. Am incredere in echipa noastra ca maine putem sa revenim. Nu vreau sa fiu ca Stanciu, vreau sa fiu Boldrin si sa joc pe teren. E greu cand jocul de echipa nu merge. In ultimul meci nu am jucat bine, doar la meciul cu Villarreal am jucat o repriza bine”, a declarat Boldrin intr-o conferinta de presa.

Jucatorul transferat in vara de la Astra a mai spus ca s-ar bucura sa-i reintalneasca la Steaua pe Budescu, Teixeira sau Junior Morais, jucatori doriti la echipa de patronul Gigi Becali.

“Pentru mine ar fi bine daca ar veni asa jucatori de valoare. Am jucat cu ei la Astra, sunt jucatori de calitate. Va fi bine pentru Steaua daca ar veni toti. Trebuie sa castigam campionatul si meciul cu Pandurii va fi foarte important sa luam trei puncte”, crede Boldrin.

Acesta a comentat si tragedia care a lovit fotbalul sud-american si a indoliat o lume intreaga dupa prabusirea avionului care transporta echipa Chapecoense la finala Cupei Sudamericane cu Atletico Nacional de la Medellin.

“E greu sa vorbim, am pierdut colegi in aceasta tragedie. Magazionerul era fratele meu, s-a intamplat, trebuie sa mergem mai departe”, a mai spus Boldrin.



Boldrin: "Nu vreau sa fiu Stanciu"