FCSB

Becali tinteste 3 jucatori de la Astra: "Pana cauta MM si Reghe un atacant, trece baba cu colaci"

Gigi Becali a anuntat joi ca doreste sa transfere cat mai curand trei jucatori de la Astra Giurgiu, din moment ce Reghecampf si Stoica au fost imputerniciti sa aduca nume noi la echipa si par ca nu sunt capabili.

Cei trei jucatori de la Astra sunt De Amorim, Teixeira si pe Boldrin. Acestia ar putea ajuge la Steaua, daca giurgiuvenii vor fi eliminati din Liga Campionilor de FC Copenhaga.

"Eu doresc sa ii transfer pe De Amorim, Teixeira si pe Boldrin pentru ca am nevoie de oameni de atac la Steaua. Doresc sa ii transfer pe cei trei  mijlocasi care joaca in spatele varfului. Daca Astra nu se va califica, cred ca ii va vinde pe cei trei". a spus Becali.

"Reghe si MM au fost imputerniciti sa gaseasca un fundas central si acum le-am spus sa gaseasca si doi sau trei atacanti. Daca ei nu vor gasi,  ii voi aduce eu pe cei trei de la Astra", a mai afirmat acesta.

"Pana cauta MM si Reghe un atacant, trece baba cu colaci. Eu m-am uitat la meciul Astra - FC Copenhaga si i-am gasit deja pe cei trei jucatori de care Steaua are nevoie", a spus Becali.



Becali tinteste 3 jucatori de la Astra: "Pana cauta MM si Reghe un atacant, trece baba cu colaci"