FCSB

Becali, prima declaratie despre Steaua: "Armata sa imi dea mie bani sa folosesc sigla lor!"

Gigi Becali nu pare a-si fi schimbat naravul dupa eliberarea conditionata, dupa un an si 10 luni de inchisoare. La prima discutie cu presa, el a dat de inteles ca nu mai vrea sa faca parte din viata publica, insa a oferit declaratii pe larg. El a vorbit despre marca Steaua si a adus o noua perspectiva asupra acesteia: nu el trebuie sa dea bani Armatei pentru sigla, ci invers!

”Prima data si prima data vreau sa implinesc dreptatea Domnului, sa ma impac cu toti oamenii pe care i-am suparat si sa ma ierte toti, jurnalisti pe care i-am jignit, din viata publica politicieni, judecatori, procurori, orice om pe care eu l-am suparat cu cel mai mic lucru. Eu nu mai pot sa doresc raul la cineva, pentru ca eu la rugaciune ma rog si pentru dusmani. Atunci ar insemna ca-l mint pe Dumnezeu. Omul are in adancul sufletului o mica rautate, incerc sa-mi inving si rautatea aia, pentru ca sunt unele persoane care mi-au facut rau, dar eu le cer iertare si la aia care mi-au facut rau, daca eu am gresit cu ceva”, a spus Becali conform Mediafax.

"Despre sigla Steaua vreau sa spun ca pe noi intereseaza ca avem palmaresul, istoria, traditia si culorile. Sigla, care acum se afla la Armata, valoreaza exact cat reusesc ei, cei de la Armata, sa vandp de pe urma ei. Sa o scoata la vanzare cu licitatie si sa vedem cat se va plati pe ea", a spus Becali care a dat de inteles ca stie ca la acest moment exista un magazin al MApN care vinde produse cu sigla pe care a deiinut-o pana de curand. 

"Cei de la Armata sa imi dea ei mie 10% din vanzari ca sa le pun jucatorilor sigla lor pe piept, pentru ca altfel nu va cumpara nimeni tricouri de la Armata. Eu voi duce echipa si mai sus in Europa", a spus Gigi Becali.

Intrebat daca il iarta si pe Traian Basescu, finantatorul Stelei a spus: ”Am gresit si eu fata de el, il atacam toata ziua. Cum sa-l ataci pe presedintele tarii? In Sfanta Scriptura spune ca Sfantul Apostol Pavel a trait in vremea lui Nero, cel mai sangeros rege, un cuvant nu a spus niciodata rau despre Nero, si eu cine eram, atacam presedintele tarii. Vina lui, ce a facut mai departe, nu trebuia sa faca”.

"Am aproape de 60 de ani, ce castig daca stau in viata publica? Nici nu mai pot, nu mai am putere, pentru ca e greu. In puscarie se conduce cu pumnul sau cu mintea. Voi investi intr-o tipografie si voi tipari la ea numai lucrari ortodoxe. Iar toata averea o voi folosipentru mantuirea neamului, sa construiesc spitale, puscarii, biserici", a mai spus acesta, vorbind si despre alti politicieni sau alte lucruri neinteresante, pe toate temele. 

Becali a fost eliberat pe 3 martie 2015, dupa ce fusese inchis pe 20 mai 2013. El avea de ispasit 3 ani si 6 luni de inchisoare, si a stat efectiv inchis jumatate 1 an si 10 luni, adica putin peste jumatate din cat primise.

[news-113223]



Becali, prima declaratie despre Steaua: "Armata sa imi dea mie bani sa folosesc sigla lor!"