FCSB

Becali dezvaluie in premiera planul de transferuri al Stelei si anunta un atacant portughez

Gigi Becali a declarat ca marti seara ca Steaua nu il va lua pe jucatorul coreean despre care s-a zvonit ca va veni. Dupa primul transfer de marti al Stelei, Becali a intrat in febra si dezvaluit pentru prima oara in aceasta vara si planul de transferuri la echipei, cu nume clare.

"Eu ce va spun, este 100%. De Cabrera nu stiu nimic, nu s-a interesat nimeni, niciodata de la Steaua. Cu Golubovic am negociat, l-am luat noi. Maine cred ca semneaza. Coreeanul (n.r.- Hyun-Jun Suk) nu ne mai intereseaza pentru ca nu-l putem folosi in preliminarii. Va juca la nationala Coreei de Sud pentru Jocurile Olimpice. Daca ne calificam, dar e foarte greu sa trecem si de turul trei, putem sa jucam cu Sahtior, poate pleaca 5-6 jucatori. Despre Sanmartean, nu stiu, sa vina Reghe. Voi lua o decizie, dupa ce vorbesc cu MM si cu Reghecampf. Nu insista Reghe, mi-a zis Ana Maria daca il vrem. Nu trebuie sa insiste prea mult, la mine un antrenor cand vrea un jucator...mie mi-a placut din totdeauna, dar acum vreau sa-l vad, ce mai poate, la varsta lui. Reghe, daca il voia cu adevarat, suna si imi spunea. Nu cred ca vine la Steaua pentru bani.

Am terminat cu Carp, Bawab. Mai avem cu Tade si Alcenat. Vrem sa il luam pe Achim, este un jucator pe care noi vrem sa-l luam. Daca retrogradeaza Voluntariul, Achim ramane liber. Nu doresc asta, pentru ca este finul meu acolo. Daca aveam influenta la Voluntari, nu juca in visiniu si nu stateau toti rapidistii pe langa primar. Marin e un jucator la care nu ai cum sa renunti la el pentru ca este de viitor. Nu-mi permit sa investesc acum 2-3-4 milioane, daca pierd echipa in instanta. In Romania nu se poate asta, un roman nu poate stabili asta, dar nu vreau sa spun mai multe. Nu are nimeni puterea, in Romania, sa dea ordin... O sa ma intalnesc cu Gica sa vorbim despre Razvan Marin, sa vedem cum face, dau eu banii. O sa vorbesc cu Gica sa-l iau repede.

O sa mai luam sigur un varf, ala din Portugalia, suntem in tratative. Regret ca m-am luat dupa altii cand l-am luat pe Tade, mie imi placea Pena, e cu trei clase pesta Tade. Golubovic vine liber de contract. Atacantul din Portugalia este un brazilian, nu-i stiu numele. Mihai Stoica si Reghecampf au garantat pentru el", a declarat George Becali la DigiSport.



Becali dezvaluie in premiera planul de transferuri al Stelei si anunta un atacant portughez