FCSB

Becali nu si-a pierdut sperantele: "Suntem peste Zurich si peste turci"

Gigi Becali pastreaza inca sperante pentru calificarea in primavara europeana dupa remiza dintre Steaua si FC Zurich, scor 1-1.

"Mai am sperante pentru ca eu cred ca valoric suntem peste Zurich si peste turci. Noi putem sa castigam si cu Villarreal. Nu este lipsa de valoare, dar nu suntem puternic. Am avut doua mingi in bara", a declarat Becali dupa egalul cu elvetienii.

"Ovidiu Popescu si-a facut bine treaba. El e un jucator care joaca bine pe toate posturile. Eu cred foarte mult in el pe viitor. Am incasat 15 milioane de euro din vanzarea de jucatori si am luat niste jucatori despre care eu cred ca n-am scazut cu ei, dimpotriva ca am crescut. Tosca isi face bine treaba, iar la Tamas varsta isi mai spune cuvantul uneori", a adaugat Becali.

Patronul Stelei a mai spus ca are incredere mare in actuala echipa si ca venirea lui Alibec, respectiv revenirea lui Pintilii, vor intari formatia ros-albastra.

"Eu ma inclin in fata lui, e omul Bisericii, dar sa ma ierte ca spun, nu este inca el de Steaua", a spus Becali despre atacantul Bojan Golubvic.



Becali nu si-a pierdut sperantele: "Suntem peste Zurich si peste turci"