FCSB

Becali nu face tragedie din eliminarea Stelei: "Nu era un obiectiv pentru noi"

Gigi Becali nu s-a aratat deranjat prea tare dupa eliminarea pe care Steaua a suferit-o, miercuri seara, in fata celor de la Mioveni in optimile Cupei Romaniei.

“Nu sunt suparat, pentru ca pentru noi Cupa nu este un obiectiv asa de important. Mie mi-a placut jocul. O sa ne revenim in viitor. O sa vedem la finalul campionatului daca intram in grupele Ligii Campionilor sau in grupele Europa League”, a spus Becali la postul sport.ro

Transfera doi atacanti

“Normal ca ai ce sa faci. Sa aduci doi atacanti inalti, puternici, si din centrari sa bagi mingea in poarta. Noi n-avem atacant. Vor veni doi atacanti, unul e facut. Vom mai lua inca 4-5 jucatori si de asta nu sunt nici suparat, pentru ca eu cunosc valoarea acestei echipe. E adevarat ca ei s-au bagat pe doua linii, dar daca ai valoare trebuie sa bati, si eu vreau sa rezolva problema din punct de vedere valoric. Ne trebuie un jucator care sa dribleze, la noi acum nu dribleaza niciunul. Degeaba pasam si dominam jocul daca nu marcam”, a mai spus Becali.

Multumit de Popescu

“Ovidiu Popescu e singurul jucatorul de la care nu ma asteptam, dar care a confirmat in totalitate. De Popescu din stanga, Aganovic si Golubovic vreau sa scapam, dar Golubovic a venit si a spus ca el vrea banii pana la finalul contractului. O sa rezolvam noi”, a mai comentat Becali.



Becali nu face tragedie din eliminarea Stelei: "Nu era un obiectiv pentru noi"