FCSB

Becali lamureste situatia lui Hamroun: "Pai ce sunt idiot?"

Gigi Becali a vorbit joi dimineata despre situatia lui Jugurtha Hamroun, jucatorul suspendat din lot pentru meciul cu Sparta Praga.

"Nu sunt idiot sa pierd 3 milioane de euro ca vrea Tamas. El, Hamroun, va primi o amenda ca nu a fost la antrenament. Pai asa pleaca toti maine, le dam drumul la toti. Eu n-am avut nicio discutie cu Hamroun. El are o prietena din Romania si probabil asa afla el tot. Nu stau eu acum sa ma intalnesc cu jucatorii. Nici macar atata onoare nu-i dau sa stea in fata mea", a spus Becali la Digi Sport.

"E posibil sa joace in continuare la noi. Ori iau bani pe el, ori joaca la noi si va fi penalizat. Daca nu vrea, sta in tribuna doi ani si il distrug. Daca e baiat destept si face ce-i spun eu, el e jucator de 10-15 milioane. Daca ar fi disciplinat si nu s-ar lua dupa taica-su, el ar ajunge la o echipa mare din Europa", a adaugat Becali.

Hamroun a fugit din cantonamentul Stelei inaintea meciului tur cu Sparta Praga pentru a trata cu conducerea arabilor de la Al Sadd (Qatar).



Becali lamureste situatia lui Hamroun: "Pai ce sunt idiot?"