FCSB

Becali declara razboi FRF: "Vom pierde la masa verde cateva meciuri"

Gigi Becali s-a declarat nemultumit de regula jucatorului sub 21 de ani la Liga 1 si a anuntat ca Steaua va incercas a anuleze aceasta hotatare implementata din acest sezon.

"Esti obligat sa joci cu jucatori sub 21 de ani. O sa o schimbam. Cand noi vom fi deja campioni, vom juca ultimele meciuri fara acel jucator sub 21 de ani. Vom pierde la masa verde si dupa aia vom avea posibilitatea sa atacam la TAS", a spus Becali la postul sport.ro

In alta ordine de idei, Becali a mai spus ca relatia sa cu antrenorul Laurentiu Reghecampf este mai solida ca oricand in pofida infrangerii din meciul cu Gaz Metan.

"Reghecampf e prietenul meu bun, ma inteleg cu el de minune. Cand greseste ii spun ca greseste si gata, nu fac nicio aluzie. Greseala este ca noi stabilisem ca Mitrea nu poate juca la Steaua, de acum 2-3 luni, si el l-a bagat acum. Bine ca s-a intamplat asa, pentru ca Reghe intentiona sa-l joace cu elvetienii", a declarat Becali.

Patronul Stelei mai crede ca jocul echipei va fi schimbat in bine la meciul de joi seara cu FC Zurich si ca jucatorii s-au menajat la partida de campionat cu Gaz Metan, lucru inadmisibil in opinia sa.

"Lasa ca ne menajam putin sa jucam cu elvetienii, sa facem contracte afara. Asta s-a intamplat aseara. Vreau sa vad atitudine, ca jucam la fel in toate meciurile", a concluzionat Becali.



Becali declara razboi FRF: "Vom pierde la masa verde cateva meciuri"