FCSB

Becali da totul pentru grupele Ligii Campionilor

Gigi Becali a anuntat inainte de meciul cu Partizan primele pe care jucatorii le vor primi, daca se califica in Liga Campionilor.

Becali este dispus sa plateasca 150.000 de euro fiecarui jucator, pentru calificarea in Liga Campionilor. Daca echipa se opreste in fazele preliminarii, nimeni nu va primi nimic. Dupa meciul cu Partizan de la Bucuresti, el glumise pe tema primelor, dar spusese ferm ca nu se va plati nimic pentru calificarile din preliminarii, ci doar pentru Grupe. 

Calculul lui Becali este simplu. Steaua va incasa peste 11 milioane de euro daca ajunge in grupe, bani proveniti de la UEFA pentru accederea in aceasta faza, plus sume pentru trecerea de tururile preliminarii. Doar trecerea de playoff aduce 2 milioane, iar simpla prezenta in grupe 8,6 milioane de euro. 

[news-115013]

In grupe, Steaua ar mai putea incasa sume suplimentare de la UEFA, in acest an premiindu-se cu cate 500.000 de euro egalul si cu cate 1,5 milioane de euro victoria.

Asadar, chiar daca se vor duce pe prime 4 milioane de euro, Becali va fi pe plus cu o suma considerabila, clubul reusind practic sa isi dubleze bugetul actual in valoare de 8-10 milioane de euro. Acest buget constituie ultimii bani pe care Becali i-a investit la Steaua. Consumarea lor ar duce clubul in insolventa

Steaua joaca miercuri, de la ora 21:30, returul din Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, pe terenul lui Partizan Belgrad, live text pe onlinesport.ro. In tur a fost la Bucuresti 1-1, iar echipa din Romania trebuie sa inscrie la Belgrad pentru calificare.

[news-115012]



Becali da totul pentru grupele Ligii Campionilor