FCSB

Balint ii raspunde lui Reghecampf: "N-am nimic cu el, dar Steaua nu joaca nimic"

Gabi Balint a raspuns atacului venit, marti, din partea antrenorului stelist Laurentiu Reghecampf, care a spus despre fostul mare atacant din Ghencea ca rezultatele acestuia ca tehnician lasa de dorit.

“Nu inteleg de ce o ia personal Reghecampf, pentru ca eu nu am absolut nimic cu el. Eu pur si simplu fac o analiza. Nu trebuie sa fiu un mare antrenor si nu ma consider un mare antrenor. Am antrenat la echipe mici si am avut rezultate pe unde am fost”, a declarat Balint la Digi Sport.

“Poate am pretentii mari de la Steaua, pentru ca isi doreste mereu sa castige tot, a platit bani buni pe jucatori. Vreau sa vad joc. Nu am pretentii de la Chiajna sau Voluntari, am de la Steaua. Nu trebuie sa ai mare scoala de fotbal ca sa vezi ca nu joaca nimic in acest moment”, a adaugat Balint.

Reactia acestuia a venit dupa ce Reghecampf il atacase cu doar cateva ore mai devreme intr-o conferinta de presa.

“Vad tot felul de comentarii. Il vad pe specialistul Gabi Balint, care face niste comentarii de mare, mare antrenor, dar din pacate rezulatele pe care le-a avut ca antrenor lasa de dorit. Sa ne lase cu lectiile de fotbal. Ar trebui sa le faca el pe teren”, a fost reactia lui Reghecampf.

Duelul celor doi are loc cu doar o zi inaintea derby-ului dintre Dinamo si Steaua, meci programat miercuri seara pe Arena Nationala cu incepere de la ora 20:30.



Balint ii raspunde lui Reghecampf: "N-am nimic cu el, dar Steaua nu joaca nimic"