FCSB

Galca inaintea returului cu Stromsgodset: "Sa demonstram ca suntem Steaua"

Costel Galca, antrenorul Stelei, vrea ca echipa pe care o pregateste sa-si subordoneze adversarul, pe Stromsgodset, miercuri seara, in returul dublei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor si sa-si respecte blazonul european.

"Stromsgodset ne-a dominat in prima repriza a meciului tur. Au avut un portar intr-o zi de exceptie, iar in repriza a doua nu am profitat de toate ocaziile avute. Astept multi spectatori pe Arena Nationala si astept de la echipa mea sa dominam jocul si sa castigam clar. Sa demonstram ca suntem Steaua si ca reprezentam ceva in Europa", a declarat Costel Galca la conferinta de presa.

"Noi incercam sa jucam bine, sa ne dominam adversarul si apoi sa vina si rezultatul. Am avut mai multe emotii cand conduceam nationala de juniori decat acum, pentru ca sunt increzator pentru ca am incredere in jucatorii mei si vad zi de zi la antrenament ce fac", a mai adaugat tehnicianul stelist.

Galca a refuzat sa spuna ce adversar ar prefera in turul 3 preliminar si subliniaza ca este interesat doar de jocul echipei sale.

"Imi doresc un mijlocas bun, nu un nou Costel Galca. Costel Galca a fost un jucator de echipa, nimic mai mult. Nu ma intereseaza sa vorbesc despre alte echipe. Eu prefer ca echipa mea sa joace bine, atat. Trebuie sa jucam tururi preliminare pentru ca acesta este coeficientul Romaniei. De aceea Steaua se bate pentru blazonul ei in Europa si pentru Romania", a intarit tehnicianul.

La conferinta de presa dinaintea returului cu Stromsgodset a participat si fundasul Lukas Szukala, iar acesta a facut apel la suporteri sa vina alaturi de echipa.

"Stromsgodset este o echipa buna, iar la acest nivel nu mai exista echipe slabe. Este campioana Norvegiei si nu va fi un meci usor. Suntem concentrati si vrem sa castigam. Avem respect, dar nu ne temem. Intram in teren pentru victorie", a spus aparatorul polonez.

"Avem nevoie de suporteri alaturi de noi. Este al 12-lea jucator si sunt faze in meci cand chiar avem nevoie de sprijin. Sper ca va fi o atmosfera frumoasa la meciul de miercuri", a completat Szukala.

Alaturi de cei doi a mai vorbit si medicul echipei, Radu Paligora, care a prezentat un scurt buletin medical al echipei Steaua.

"Adi Popa a suferit o disjunctie la umar in cantonamentul din Anglia. Am incercat, cu acceptul jucatorului, un tratament nonconformist. Jucatorul s-a prezentat la antrenament chiar daca avea dureri si am incercat sa-i cresc confortul renuntand la imobilizarea ghipsata. Este un risc asumat si jucator a inteles ca nu exista sansa sa fie mai rau decat este", a declarat Paligora.

"La un moment dar s-a pus problema de o interventie chirurgicala la Varela. Momentan nu este cazul de asa ceva, dar monitorizam situatia lui", a mai spus medicul campioanei.

Steaua intalneste miercuri seara, live text pe onlinesport.ro de la ora 20:30, pe Stromsgodset in mansa a doua a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Steaua s-a impus in tur cu 1-0 prin golul marcat de Gabriel Iancu.



Galca inaintea returului cu Stromsgodset: "Sa demonstram ca suntem Steaua"