FCSB

Avancronica Steaua-Villareal. Submarinul galben n-a pierdut de peste o luna

Steaua intalneste joi seara pe Arena Nationala de la ora 20:00 favorita la castigarea Grupei L, iar antrenorul Laurentiu Reghecampf spune ca si un egal ar fi bun pentru vicecampioana Romaniei.

Semifinalista sezonul precedent in Europa League, Villarreal n-a mai pierdut un meci din 23 august, de la returul cu AS Monaco, formatie care a eliminat-o in playoff-ul Ligii Campionilor.

De atunci Villarreal a adunat patru victorii si doua remize, una cu Sevilla si cealalta cu Real Madrid, ultima chiar pe Santiago Bernabeu dupa ce "galbenii" au condus la pauza.

Villarreal a marcat 10 goluri in ultimele cinci meciuri si o singura data a scapat fara gol primit, ceea ce inseamna ca este o echipa careia ii place jocul ofensiva, dar care nu exceleaza la capitolul defensiva.

Fortuna ofera o cota de 2.00 pentru o miza Steaua si Villarreal vor marca in meciul de joi seara.

Steaua nu a convins in ultima perioada si de la returul cu Sparta Praga a disparut stralucirea din jocul echipei. Dubla cu Manchester City si plecarea lui Stanciu a aruncat echipa lui Laurentiu Reghecampf intr-un con de umbra.

Victoriile la limita cu Astra, ACS Poli Timisoara si FC Voluntari au aratat limitele vicecampioanei Romaniei, echipa care in pofida lotului valoros nu a recuperat la capitolul omogenitate.

Meciul dintre Steaua si Villarreal va fi arbitrat de o brigada din Ucraina cu Yevhen Aranovskiy la centru.

La precedenta vizita a "Submarinului Galben" la Bucuresti, in 2005, cele doua echipe au remizat, scor 0-0. Pentru reeditarea acelui rezultat Fortuna ofera o cota de 7.50.

Fortuna: Pariuri Steaua-Villarreal (vezi aici toate cotele)

1

X

2

4,20

3,30

1,90



Avancronica Steaua-Villareal. Submarinul galben n-a pierdut de peste o luna