FCSB

Armata solicita retrogradarea Stelei lui Becali

Clubul Sportiv al Armatei Steaua, prin vocea sefului departamentului juridic Florin Talpan, s-a exprimat public in favoarea retrogradarii echipei de fotbal aflata in prezent sub conducerea lui Gigi Becali.

CSA Steaua solicita LPF si FRF sa excluda FCSB, asa cum apare legal in acte actuala Steaua, din Liga 1 pe motiv ca n-ar fi continuatoarea de drept a adevaratei Steaua.

Talpan sustine ca LPF si FRF n-ar fi trebuit sa permita actualei echipe sa se inscrie in prima liga ca si continuatoarea legendarei Steaua Bucuresti, ignorandu-se astfel dispozitia Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Mai mult decat atat, Talpan acuza cele doua foruri de conducere ale fotbalului romanesc ca nu au instiintat nici pana acum corect UEFA cu privire la faptul ca FCSB nu este in masura sa beneficieze de palmaresul echipei Steaua Bucuresti, cea care apartine Clubului Sportiv al Armatei.

In replica, Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al FCSB, a spus la Digi Sport ca "mai bine actuala echipa s-ar desfiinta: "Asa ar fi toata lumea multumita, de la ministru pana la Peluza Sud. La ce sa ne mai taram prin procese. Sa vina altcineva sa cumpere echipa, cu Ghencea cu tot".



Armata solicita retrogradarea Stelei lui Becali