FCSB

Armata clarifica: Steaua poate veni oricand in Ghencea

Ministerul Apararii Nationale a anuntat vineri seara ca echipa lui Gigi Becali, Steaua, nu are usile inchise in Ghencea. Din contra, sustin cei de la Armata, Steaua poate veni oricand sa se antreneze contra unei sume infime, daca se vrea.

Cei de la MApN afirma ca Steaua se poate antrena contra pe terenurile din Ghencea contra sumei de 250 de lei pe ora. Becali voia la nivel declarativ sa inchirieze baza de antrenament si arena centrala cu 50.000 de euro pe luna, dar afirma ca nu este lasat.

De asemenea, Armata clarifica si venirea Pandurilor in Ghencea, spunand ca gorjenii au inchiriat doar un singur teren de antrenament.

Declaratiile celor de pa MApN vin ca urmare a iesirii lui Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, care spusese joi seara ca Steaua nu este lasata sa se antrenze in Ghencea deoarece unele persoane din structurile Armatei nu il agreeaza pe Gigi Becali.

Cei de la Armata doresc sa sublinieze ca inchirierea bazei sportive este distincta fata de marca Steaua, asa ca FCSB poate veni oricand pe Ghencea, independent de o intelegere legata de palmares, culori, nume si sigla.

Iata mai jos comunicatul Armatei:

Referitor la ultima dezinformare, legata de inchirierea complexului Ghencea catre echipa Pandurii Targu-Jiu, precizam:

a. Speta este total diferita de problematica legata de FCSB

b. Echipei Pandurii NU I S-A INCHIRIAT
i. Nici complexul sportiv
ii. Nici stadionul central de fotbal
iii. Nici o facilitate a stadionului (vestiare, cabine, etc.)

c. Echipei Pandurii i s-a inchiriat doar UN TEREN DE ANTRENAMENT

d. Costul chiriei acestui teren este de 250 lei/ora - acelasi cost pe care si FCSB l-a platit pentru un teren de antrenament - si este valabil pentru orice echipa solicitanta, din fotbal sau din orice alt sport; acelasi cost a fost platit si de echipa araba AL ITTIHAD KALBA FC, care a efectuat un cantonament de pregatire in Romania.



Armata clarifica: Steaua poate veni oricand in Ghencea