FCSB

Argaseala: “Steaua nu moare. Se ridica si merge mai departe”

Valeriu Argaseala, presedintele clubului Steaua, a transmis de la Monte-Carlo un mesaj pozitiv dupa tragerea la sorti a grupelor Europa League, competitie unde campioana Romaniei a ajuns in urma eliminarii dramatice din playoff-ul Ligii Campionilor.

“Trebuie sa intarim echipa si sa mergem in primavara euroepana. Steaua nu trebuie sa moara. Se mai loveste uneori, dar se ridica si merge mai departe. Trebuie castigat campionatul si mers in primavara europeana, iar la anul sa fim din nou in preliminariile Ligii Campionilor”, a spus Argaseala la Dolce Sport.

In alta ordine de idei, Argaseala a mai spus despre mijlocasul Cristi Tanase ca acesta trebuie sa efectueze un RMN pentru accidentarea la inghinali si este de parere ca acesta va lipsi de la meciul nationalei cu Greciei.

De asemenea, Argaseala a mai spus ca Steaua monitorizeaza situatia politica din Ucraina unde formatia ros-albastra trebuie sa intalneasca pe Dinamo Kiev. 

Astra are o grupa accesibila”, a spus Argaseala despre cealalta echipa romaneasca prezenta in grupele Europa League.

“Stiu ca Astra asteapta o inspectie de la UEFA pentru stadionul de la Giurgiu si daca nu primesc unda verde vom juca amandoua pe Arena Nationala”, a mai spus Argaseala.



Argaseala: “Steaua nu moare. Se ridica si merge mai departe”