FCSB

Andrei Ivan semneaza cu Steaua pe o suma uriasa pentru Liga 1. Becali: "Gata, s-a facut"

Steaua este aproape de a da o noua lovitura pe piata transferurilor prin aducerea atacantului Andrei Ivan de la CSU Craiova.

Agentul jucatorului, Sorin Paraschiv, a ajuns marti dupa-amiaza la palatul lui Gigi Becali pentru a pune la punct ultimele detalii ale transferului lui Ivan la Steaua.

“Ne-am inteles, gata. Am inteles ca si baiatul a vorbit cu tatal lui. Ne-am inteles si la salariu. Nu cred ca va mai interveni altceva care sa strice afacerea. Am negociat eu personal cu Mihai Rotaru. Eu cred foarte mult in acest jucator si cred ca va fi cel mai mare transfer de jucator care s-a facut vreodata”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a mai spus ca suma de transfer este de 2 milioane de euro plus 20% dintr-un eventual transfer in strainatate sau 700.000 de euro.

Becali s-a declarat incantat de Ivan dupa o acrobatie pe care jucatorul Craiovei a facut-i dupa un gol marcat in Liga 1: "Acea tumba n-ai cum sa o faci daca n-ai muncit mult pana la 19 ani si daca n-ai o musculatura din nastere".

In varsta de 19 ani, Ivan se afla la Belek in cantonamentul selectionatei divizionare a Romaniei.

Jucatorul echipei din Banie a mai fost dorit in aceasta iarna de Barcelona B.

"Mai bine s-ar duce la Steaua. Nu cred ca este pregatit pentru o experienta afara, mai ales ca este si un jucator care depinde de altii, de relatiile de joc", a declarat Sorin Cirtu, fostul antrenor de la CSU Craiova, la Digi Sport.



Andrei Ivan semneaza cu Steaua pe o suma uriasa pentru Liga 1. Becali: "Gata, s-a facut"