FCSB

Aliat nesperat pentru Becali in razboiul cu Armata: "Steaua de acum e cea din 86"

Gigi Becali si-a gasit in fostul mare handbalist Cristian Gatu un aliat nesperat in razboiul pe care acesta il poarta cu Ministerul Apararii Nationale pentru legitimitatea echipei de fotbal Steaua.

Gatu spune ca in 1998 s-a numarat printre oamenii insarcinati sa se ocupe de despartirea clubului de fotbal de celelalte sectii ale CSA Steaua. Toate acestea la cerinta FIFA si UEFA, organisme care nu au mai permis cluburilor departamentale sa aiba o activitate profesionista.

"In 1998 am fost informati de FRF ca trebuie sa rupem legaturile cu MApN, pentru ca FIFA si UEFA interziceau ca echipele sa apartina de un minister. Eu m-am ocupat de tot ceea ce a insemnat aceasta rupere. Am infiintat o organizatie non-profit, AS FC Steaua Bucuresti, iar MApN a cedat tot patrimoniul Stelei. Inclusiv folosirea pe durata nelimitata a stadionului", a declarat Gatu pentru Evenimentul Zilei.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Handbal s-a aratat dezamagit de disputa existenta in prezent si spune ca Steaua de acum apartine de drept lui Gigi Becali si este echipa care a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986 la Sevilla.

"Steaua lui Gigi Becali este aceeasi care a fost tot timpul. Este aceeasi cu echipa care a castigat Cupa Campionilor. Nu stiu ce se urmareste acum. In plus, Armata nu are bani pentru a sustine echipa de fotbal", a mai spus Gatu.



Aliat nesperat pentru Becali in razboiul cu Armata: "Steaua de acum e cea din 86"