FCSB

Alex Chipciu va fi prezentat astazi la Anderlecht

Alexandru Chipciu a trecut luni seara vizita medicala la Anderlecht Bruxelles si va fi prezentat astazi drept un nou jucator al echipei.

"Voi semna si voi spune mai multe", a spus luni seara jucatorul.

El nu a avut probleme la vizita medicala, iar belgienii au anuntat ca luni il vor prezenta in cadrul unei conferinta de presa, in jurul orelor 13:30.

Steaua va incasa pentru Chipciu in jur de 3 milioane de euro, plus bonusuri de 500.000 de euro in functie de performanta echipei. Banii vor fi primiti in rate de Steaua.

Anderlecht anuntase joi ca ia considerare mutarea, iar Gigi Becali i-a presat pe belgieni sa anunte inainte de tragerea la sorti de vineri pentru ca altfel nu ii va mai da drumul lui Chipciu.

Acceptul lui Anderlecht a venit joi noapte, iar Chipciu era ca si plecat.

Becali a anuntat ca prefera tranferurile in Europa si nu mai doreste sa dea jucatori in zona araba, „pentru ca arabii sunt mincinosi”.

„Reghe o sa joace in fata cu Stanciu, Hamroun si Popa in primul meci. I-am zis ca o sa il vand pe Chipciu. Mi-a zis ca avem jucatori pe care trebuie sa-i propulsam. Le-am dat o ultima oferta, de 3 milioane si jumatate. Cred ca se va face! O sa primim banii in transe, dar nu-i o problema, pentru ca eu am bani. Nu sunt de acord cu transele la arabi, pentru ca sunt cei mai mincinosi", a spus Becali joi seara la Digi.

Varela, spre PAOK

Fernando Varela, jucatorul despre care in ultima vreme s-a spus ca este accidentat si ca nu poate juca, ar fi ajuns pana la urma la un acord cu PAOK.

Discutiile se intind de peste o luna si, se pare, grecii si Steaua s-au inteles, iar Varela va pleca la Salonic.

Transferul are mari sanse sa se realizeze, dupa ce Becali a scazut suma de transfer de la 2 la 1 milion de euro, plus un jucator la schimb.

Steaua tocmai o invinsese pa PAOK in ultimul amical al verii in care Varela nu a jucat, fiind oficial accidentat.



Alex Chipciu va fi prezentat astazi la Anderlecht