FCSB

Aganovic a venit la Steaua

FC Steaua Bucuresti a anuntat  vineri ca a ajuns la un acord cu jucatorul Adnan Aganovic, provenit liber de contract dupa despartirea de AEL Limassol.

Aganovic s-a alaturat lotului condus de Laurentiu Reghecampf in Slovenia si a efectuat deja doua antrenamente alaturi de noii sai colegi. Mijlocasul croat va purta tricoul cu numarul 19.

Jucatorul a oferit primele sale declaratii pentru Steaua:  "Sunt foarte fericit ca am semnat cu Steaua. Mi-am dorit mult acest transfer, deoarece am semnat cu cea mai titrata echipa din Romania, o tara in care m-am simtit foarte bine. Sunt bucuros ca voi lucra cu Laurentiu Reghecampf si vreau sa le multumesc foarte mult celor din conducerea clubului pentru ca au facut tot posibilul sa ajung aici. Trebuie sa ma pregatesc foarte bine si sa fiu capabil sa ajut echipa. Forza Steaua!"

Adnan Aganovic este un fotbalist croat, nascut pe 3 octombrie 1987, la Dubrovnik. Acesta si-a inceput cariera la HNK Dubrovnik 1919, pentru care a debutat in 2003, iar dupa doar un an a ajuns la concitadina NK GOSK Dubrovnik, unde a evoluat pana in 2006. Au urmat cinci ani in care a jucat pentru HNK Trogir, NK Medimurje si NK Varteks Varazdin, iar in 2011 a ajuns la slovenii de la FC Koper. Dupa un sezon reusit in Slovenia, a revenit in tara natala, la NK Istra 1961, de unde a plecat, dupa inca un an, in Romania, pentru a evolua la FC Brasov.

Timp de doua sezoane, a fost unul dintre jucatorii de baza ai brasovenilor, evoluand in 64 de partide, inscriind de 6 ori si oferind 6 pase de gol. Odata cu retrogradarea echipei de sub Tampa, Adnan a semnat cu Viitorul Constanta, club pentru care a evoluat, in prima jumatate a sezonului trecut, de 28 de ori, inscriind 7 goluri si oferind 3 assist-uri. Iarna trecuta i-a adus mutarea in Cipru, la AEL Limassol, club pentru care a jucat de 15 ori si a marcat 4 goluri.



Aganovic a venit la Steaua