Liga 1

Steaua, victorie scurta cu Concordia Chiajna

Cu gandul la dubla confruntare cu Manchester City din barajul pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, Steaua a obtinut sambata seara o victorie italieneasca pe teren propriu in fata celor de la Concordia Chiajna.

Vlad Achim, unul dintre jucatorii transferati de Steaua in aceasta vara, a marcat unicul gol al meciului in minutul 76 cu o reluare din prima la o minge respinsa de un fundas advers. Un sut fara preluare care l-a surprins pe portarul Balgradean.

Steaua a presat poarta adversa inca din debut pentru a-si face meciul usor, iar Golubovic a trecut pe langa deschiderea scorului in minutul 6. Acesta l-a depasit in forta pe adversarul din marcaj si nu l-a putut invinge pe Balgradean iesit in intampinare.

Prima ocazie si pentru Concordia in minutul 11 la lovitura de cap a lui Rosu, jucator care s-a inaltat si a trimis dintre Tamas si Enache.

Popa a luat in minutul 24 o faza pe cont propriu si a nimerit bara din dreapta cu un sut de la peste 25 de metri.

Zece minute mai tarziu Steaua si-a pierdut capitanul, pe Pintilii, iesit din joc accidentat. In locul acestuia a intrat Muniru.

Mare ocazie ratata de ros-albastri dupa alte doua minute la centrarea lui Stanciu din stanga. Hamroun a deviat periculos pe spate si ilfovenii au trimis in corner.

Rasdan a amenintat si el poarta stelista in minutul 42 cu un sut la coltul scurt, mingea fiind excelent blocata de Cojocaru.

Steaua a mizat in partea secunda pe Tudorie in locul lui Golubovic, insa golul a venit de la un alt jucator care sezonul trecut a imbracat tricoul formatiei din Voluntari.

Pana la urma reluarea din prima a lui Achim a facut diferenta intr-un meci care se indrepta vertiginos spre un 0-0.

Steaua acumuleaza sase puncte din tot atatea posibile, in timp ce Concordia nu se regaseste sub bagheta lui Emil Sandoi.



Steaua, victorie scurta cu Concordia Chiajna