Liga 1

Steaua termina la egalitate cu Pandurii. Astra Giurgiu e noua campioana a Romaniei

Pentru prima data in istorie Astra Giurgiu este campioana Romaniei, titlu obtinut matematic cu o etapa inaintea finalului de sezon, dupa ce Steaua si Pandurii au incheiat la egalitate, scor 1-1.
Liga 1: Clasament actualizat

Steaua avea nevoie de victorie pentru a prelungi suspansul pana in ultima etapa, insa campioana sezonului trecut s-a chinuit pe teren propriu pentru a obtine un punct in fata celor de la Pandurii.

Momcilovic a ratat prima ocazie a meciului in minutul 2, cand a reluat cu capul pe langa poarta dintr-o centrare a lui Hamroun din corner.

In minutul 15 Stanciu si-a incercat voleul din afara careului, o minge centrata de asemenea din corner si care s-a dus pe langa poarta aparata de Stanca.

Pandurii au deschis scorul in minutul 61 prin Hora, golgeterul Ligii 1. Excelent demarcat la limita offside-ului, atacantul care spera la un loc in lotul Romaniei pentru EURO 2016, a marcat cu un sut in forta pe langa portarul Nita.

Steaua a replicat imediat prin sutul lui Stanciu pe langa poarta, dupa care Enache a dat lovitura cu un sut in forta din afara careului.

Mare ocazie pentru Steaua in minutul 72 la sutul lui Stanciu. Mingea a trecut foarte aproape de stalpul din dreapta al portii lui Stanca.

Pana la final gazdele au cautat golul victoriei, fara insa a ameninta serios buturile gorjenilor.

In urma acestui rezultat intre cele doua echipe se mentine diferenta de patru puncte, iar Astra Giurgiu este campioana Romaniei cu o etapa inaintea finalului.



Steaua termina la egalitate cu Pandurii. Astra Giurgiu e noua campioana a Romaniei