Liga 1

Steaua impresioneaza in exilul de la Cluj. Victorie cu cinci goluri marcate

Ramasa pe drumuri dupa ce Arena Nationala nu a primit avizele ISU de functionare, Steaua a gazduit meciul cu FC Botosani tocmai la Cluj-Napoca pe arena rivalilor de la CFR Cluj si a oferit cea mai spectaculoasa partida din acest sezon.

Campioana s-a impus cu 5-3 la capatul unui meci extrem de dinamic, dupa ce a fost condusa cu 2-1 si egalata la trei.

Breeveld a deschis scorul in minutul 2, marcand cel mai rapid gol din actuala editie de campionat, dupa care Dan Roman a restabilit egalitatea la capatul unei patrunderi pe spatiu central in minutul 27.

Acesta a primit o pasa de peste de metri, apararea Stelei a fost surprinsa, si atacantul botosenenilor a sutat din alergare sub bara de langa Guillerme venit sa acopere o mare gaura in apararea Stelei.

Dupa numai un minut oaspetii arenei din Gruia au marcat din nou. Hadnagy a centrat in careu pentru Quenten Martinus si acesta a reluat de pe picioare cu capul langa bara.

Steaua nu s-a lasat intimidata si a raspuns cu doua goluri in urmatoarele doua minute completand cele mai intense cinci minute din acest campionat.

Stanciu a egalat scorul la doi in minutul 29 cu o lovitura de cap, dupa care Tade a readus-o pe Steaua in avantaj la capatul unui contraatac. Patru goluri, cate doua de fiecare parte, intr-un interval de doar cinci minute.

Tahar ratase la 1-0 o mare ocazie pentru Steaua, cand a sutat pe langa poarta dupa ce a scapat singur cu Iliev.

Acelasi mijlocas algerian a irosit o sansa de gol in debutul reprizei secunde. Demarcat in marginea careului de 16 metri advers, acesta a primit pe sut din partea lui Tade si a tras putin pe langa poarta.

Cabrera a restabilit egalitatea in minutul 56 cu o lovitura de cap din centrarea lui Ivanovic, insa Steaua a lovit din nou fulgerator reusind doua goluri in trei minute.

Mai intai Rapa a inscris primul sau gol in actuala editie de campionat, cu un sut cu piciorul stang in minutul 69, pentru ca Stanciu sa inchida tabela pe contraatac cu o executie la firul ierbii. Mingea a trecut pe sub portarul bulgar al celor de la Iliev.

Dincolo de apetitul ofensiv al ros-albastrilor si lejeritatea aratata in aparare in multe momente ale jocului, dovada si cele trei goluri primite, Steaua i-a pierdut pe Chipciu si Tahar, ambii suspendati pentru derby-ul cu Dinamo din etapa urmatoare.



Steaua impresioneaza in exilul de la Cluj. Victorie cu cinci goluri marcate