Liga 1

Steaua castiga dupa pauza la Botosani. Tanase, gol la debut

Steaua a castigat in deplasare cu FC Botosani, scor 2-0 (0-0), in deschiderea etapei a 4-a din Liga 1 si ajunge la sapte succese consecutive in fata echipei din Moldova. O victorie muncita si de moral pentru ros-albastri inaintea confruntarii cu Manchester City de marti seara.

Laurentiu Reghecampf a operat nu mai putin de sapte modificari in primul 11 al Stelei pentru meciul de la Botosani, iar vicecampioana Romaniei a suferit in primele 45 de minute.

In debutul partii secunde tehnicianul stelist a efectuat toate cele trei modificari, trimitandu-i in teren pe Stanciu, Hamroun si Popa, tridentul “ucigasilor” din atacul Stelei, iar jocul formatiei bucurestene s-a schimbat radical.

La cinci minute de la intrarea in teren Hamroun deschidea scorul cu un sut la coltul lung din pasa lui Achim, apoi Stanciu a ratat doua mari ocazii dupa doua incursiuni in viteza de toata frumusetea.

Decarul stelist a sutat mai intai pe langa poarta in minutul 61 dupa o actiune personala, pentru ca in minutul 78 sa fie blocat de Iliev dupa o noua faza care a semanat panica in careul botosenean.

Stanciu s-a aflat si la originea golului de 2-0 marcat de Tanase in minutul 81. Sutul lui Stanciu a fost respins de Iliev in fata, iar jucatorul adus de la Viitorul n-a facut decat sa impinga mingea in poarta.

Botosaniul a ratat trei ocazii importante in partea secunda, doua prin Plamada si una prin debutantul Lorand Fulop, fratele lui Istvan Fulop, un jucator adus de la Sepsi Sf.Gheorghe.

Echipa gazda a ratat doua mari ocazii si in prima parta. Una prin Plamada, lovitura de cap peste din sase metri in minutul 13, si o alta prin Roman, al carui sut din minutul 20 s-a dus violent in transversala.

Titularizat in atacul Stelei, Tudorie a irosit cea mai clara ocazie a oaspeilor in minutul 17. Din sase metri acesta nu a gasit poarta la o centrare a lui Aganovic de pe stanga.

Steaua are punctaj maxim dupa trei meciuri disputate si este noul lider provizoriu al campionatului.

Botosani ajunge la al saptelea meci consecutiv pierdut in Liga 1 contra Stelei.



Steaua castiga dupa pauza la Botosani. Tanase, gol la debut