Liga 1

Steaua castiga dupa 7 ani in deplasare cu Pandurii. Chipciu, dezlantuit!

Campioana Steaua s-a impus de o maniera categorica, scor 3-0, sambata seara, pe noul teren de acasa al celor de la Pandurii Tg.Jiu, la Severin, unde peste 12.000 de spectatori au asistat la un joc aproape impecabil al echipei lui Mirel Radoi.

Finalul de meci a gasit-o pe Steaua cu fundasul central Tosca ajuns cu mingea la picior in careul advers si aceasta arata intocmai gradul de superioritate al bucurestenilor in duelul de sambata seara.

Steaua s-a impus cu 3-0 prin dubla lui Chipciu si reusita lui Hamroun, a doua pentru algerian in tricoul ros-albastru, dupa ce acesta marcase impotriva lui Trencin la debut.

Echipa lui Mirel Radoi a atacat inca din primele minute in tentativa de a deschide apararea gorjenilor care, treptat, au urcat liniile si ocaziile nu au intarziat sa apara.

Nistor a incercat sutul de la mare distanta in minutul 19, insa mingea sutata s-a transformat intr-o pasa pentru Hora, aflat liber in careu, insa acesta nu a gasit spatiul portii din voleu.

Steaua a replicat prin Tade (min.22), insa Sandru a pus providential un picior si a respins in corner.

Gazdele au mai ratat o ocazie prin Momcilovic (min.27) inainte ca Chipciu sa modifice tabela. Rapa a centrat de pe dreapta si septarul stelist, liber in sase metri, a reluat din prima sub transversala.

Steaua a continuat sa preseze si Stanciu a ratat la randul sau desprinderea pe tabala cu un sut la coltul scurt, iar Tade a nimerit bara (min.36).

Chipciu avea sa duca in cele din urma scorul la 2-0 cu un sut de generic (min.52) din pozitie centrala. Mingea nici nu s-a miscat in aer, iar Mingote s-a aruncat mai mult din reflex.

Intra in locul lui Stanciu, Hamroun avea sa inchida tabela (min.65) din pasa lui Tade, jucator care a avut din nou o evolutie foarte solida in ceea ce priveste jocul colectiv.

Pe final Steaua s-a jucat cu ocaziile, iar Radoi si-a permis sa-l trimita in teren si pe tanarul Mihalcea pentru a bifa la randul sau minute in Liga 1.



Steaua castiga dupa 7 ani in deplasare cu Pandurii. Chipciu, dezlantuit!