Liga 1

Steaua castiga din penalty cu Pandurii. Marica a iesit accidentat

Nicusor Stanciu a adus victoria pentru Steaua in deplasare cu Pandurii dintr-o lovitura de la 11 metri transformata in minutul 88. Campioana s-a impus cu 1-0 si trece pe primul loc in clasament la golaveraj inaintea meciului dintre Dinamo si Astra. Meciul a avut multe greseli de arbitraj.

Steaua a ratat prima ocazie a meciului in minutul 3, cand Stanciu a cautat coltul scurt cu stangul din coltul careului mic. 

Trei minute mai tarziu echipa bucuresteana il pierdea pe Momcilovic, jucator care s-a accidentat si a fost schimbat cu Papp.

Ambele echipe au incercat sa domine centrul terenului si pe acest fond a rezultat o lupta surda pentru balon. Ropotan a luat o faza pe cont propriu si a trimis sanatos pe poarta in minutul 11. O faza care a mai limpezit un joc de uzura.

Ocazie ratata de Steaua prin Hamroun din 2-3 metri in minutul 16. Faza a pornit de la o cascada de driblinguri facute de Popa in marginea careului.

Echilibrul numeric s-a rupt in minutul 39. Pandurii au ramas in zece oameni dupa ce Mrzljak a vazut al doilea galben. Jucatorii gazdelor la un pas sa-l linseze pe Marius Avram. A intervenit si unul dintre tusieri pentru a calma spiritele.

Cu un jucator in plus si fara a straluci la finalizare in prima repriza, Laurentiu Reghecampf l-a aruncat in lupta in debutul reprizei secunde pe Ciprian Marica.

Acesta a trecut foarte aproape de gol in minutul 58 la o centrare sutata de Hamroun in fata portii. Marica s-a intins cat a putut, dar nu a reusit sa impinga mingea in poarta.

Atacantul stelist a venit la banca in minutul 66 si a anuntat ca nu mai poate continua, fiind schimbat apoi cu Bawab. Cat de grava e accidentarea lui Marica

Steaua s-a aruncat in atac, dar nu a gasit drumul spre poarta lui Stanca. Un hent vazut de arbitrul aditional Comanescu in minutul 88 la Hora a decis insa meciul.

Stanciu a transformat de la punctul cu var si aduce trei puncte uriase pentru Steaua in economia luptei pentru titlu.

Cei de la Pandurii au protestat vehement, iar Sapunaru a fost liderul frondistilor de pe teren: "M-a luat capul".

Steaua o egaleaza pe Astra la puncte dupa acest meci, 32 de puncte in dreptul fiecarei dintre cele doua echipe dupa un meci in care pana la penalty n-a avut niciun sut pe poarta.

[news-118522]



Steaua castiga din penalty cu Pandurii. Marica a iesit accidentat