Liga 1

Sponsorul Ligii 1 clarifica situatia din 2015

Sponsorul Ligii 1, compania malteza Intel Sky Broadcast (ISB), a trimis joi un  comunicat de presa in care isi anunta planurile pe 2015, Clarificarile vin ca urmare a zvonurilor din piata conform carora nu are banii sa plateasca a doua transa din primul an de contract, dar si dupa ce o parte a presei a afirmat ca studiourile tv ale maltezilor isi fac bagajele sa plece pentru ca nu primit salariile. 

Cei de la ISB afirma ca vor plati totul la timp in contractul cu Liga Profesionista de Fotbal si nu vor abandona angajamentul semnat pe o durata de cinci ani. 

ISB - compania care detine in cesiune drepturile de televizare ale Ligii 1, dar si posturile Look TV si Look Plus care transmit campionatul - afirma ca in iarna face lucrari de modernizare a instalatiilor tv pentru ca in anul 2015 sa aiba transmisii de calitate.

Iata comunicatul:

Intrarea in pauza competitionala din „Liga 1” si “Cupa Ligii” ofera LOOK TV si LOOK PLUS ocazia relocarii din studiourile temporare in noile studiouri. Acestea vor deservi toate formatele de emisiuni sportive si cu precadere pe cele pe teme fotbalistice planificate pe durata contractuala a drepturilor de media.

Pauza competitionala ofera echipelor LOOK TV si LOOK PLUS un ragaz bine-venit pentru indeplinirea planurilor de dezvoltare avute in vedere prin relocarea studiourilor temporare in noile studiouri, care vor deservi intreaga perioada contractuala de cinci ani a competitiilor sportive transmise de cele doua posturi. Activitatile intreprinse in perioada pauzei competitionale urmeaza un plan bine-stabilit de imbunatatire a continutului si imaginii celor doua posturi TV.

Se intra in pauza competitionala, pauza de care managementul celor doua posturi profita pentru a respecta planul de dezvoltare si imbunatatire a continutului si imaginii oferite de cele doua posturi TV in vederea cresterii audientei si a interesului publicului fata de transmisiunile sportive. In aceeasi idee, dorim sa mentionam ca obligatiile salariale sunt platite la timp, iar facturile furnizorilor sunt achitate – ca in orice business ce functioneaza normal- la final de luna, pe masura ce inregistram la randul nostru incasarile pe baza serviciilor prestate. 



Sponsorul Ligii 1 clarifica situatia din 2015