Liga 1

Presa araba anunta ca ar fi murit Wesley Lopes! Brazilianul i-a scris lui Sanmartean: "Nu sunt mort!"

Presa din Arabia Saudita a anuntat ca Wesley Lopes, fost golgeter in Liga 1 cu FC Vaslui, ar fi decedat in urma unui infarct miocardic, insa din fericire jucatorul este bine si i-a scris un mesaj lui Lucian Sanmartean.

UPDATE: "Luci, fratele meu, nu sunt mort! Cineva a facut o gluma proasta. Nu stiu cine a facut asta. Sunt mai bine ca niciodata. Salutari!”, i-a scris Wesley lui Sanmartean pe chatul de Facebook.

Wesley, 35 ani, ar fi cedat conform informatiilor din presa araba in timpul unui antrenament efectuat la echipa lui de club, Uniao Agricola Barbarense din tara natala Brazilia.

Intre 2009 si 2012 Wesley a fost legitimat la echipa FC Vaslui patronata la vremea respectiva de Adrian Porumboiu.

In cele 113 meciuri disputate in Liga 1 pentru Vaslui atacantul brazilian a marcat 62 de goluri. Wesley a ramas de atunci cel mai bun marcator strain din fotbalul romanesc.

Lucian Marinescu, fostul impresar al jucatorului, a declarat la Digi Sport ca nu are informatii despre posibilul deces al lui Wesley Lopes.

Mai mult decat atat, potrivit ultimelor informatii, cei din presa araba l-ar fi confundat pe fostul jucator al Vasluiului cu un jucator de la Flamengo cu acelasi nume.



Presa araba anunta ca ar fi murit Wesley Lopes! Brazilianul i-a scris lui Sanmartean: "Nu sunt mort!"