Liga 1

Sky Broadcast, detinatorul Ligii 1, a cumparat televiziunile lui Paszkany

Sky Broadcast a facut ultimul pas pentru a transmite Liga 1 incepand din vara lui 2014 in Romania. Compania malteza a cumparat duminica seara posturille tv ale lui Arpad Paszkany, Transilvania Live si Look TV, pe care va difuza Liga 1 timp de cinci sezoane, incepand cu 2014/2015.

Tranzactia s-a incheiat pentru suma de 8 miloane de euro, conform Fanatik, iar succesul vanzarii s-a incheiat duminica seara cu o petrecere la care toti angajatii au fost anuntati de mutare.

Sky Broadcast devine proprietarul celor doua statii, pe care le va denumi Look TV si Look Plus.

Liga 1 se va vedea pe aceste doua posturi in cadrul tuturor companiilor de cablu din Romania care vor agrea sa mareasca abonamentele cu o mica taxa aferenta partidelor din Liga 1.

Daca pana acum campionatul s-a vazut in parte doar pe RDS sau Dolce, incepand din 2014 meciurile se vor putea vizualiza si pe UPC sau alte retele.

Este posibil ca o parte dintre cele noua partide ale etapei sa fie difuzate in paralele si pe un alt post tv, care ar putea cumpara drepturile de la Sky Broadcast. Cu toate ca etapa va fi integral pe Look TV si Look Plus, cateva meciuri ar putea fi disponibile si pe alt canal (de exemplu TVR sau Digi), daca se va reusi vanzarea lor in acest mod, pe acelasi model pe care Liga Campionilor se vede in paralel si pe TVR si pe Digi.

[news-105430]



Sky Broadcast, detinatorul Ligii 1, a cumparat televiziunile lui Paszkany