Liga 1

Situatie critica la Astra dupa o noua infrangere in Liga 1

Nici macar revenirea lui Marius Sumudica pe banca tehnica nu a salvat-o pe Astra Giurgiu de la infrangere in partida cu Gaz Metan Medias (0-2), luni seara, in ultima partida a etapei a 8-a.

Kosovarul Lullaku a lovit de doua ori decisiv pe contraatac in minutele 71 si 79, ajungand astfel la cota sase goluri in acest sezon.

Aceasta in conditiile in care Gaz Metan Medias are noua goluri marcate in primele opt etape, iar sase au fost reusit de Lullaku.

Gaz Metan ajunge pe locul 8 in clasament, cu 11 puncte, dupa aceasta a treia victorie din acest sezon, in timp ce pentru Astra Giurgiu situatia devine critica.

Sub campioana Romania in clasament nu se mai afla decat ASA Tg.Mures si ACS Poli Timisoara, adica echipele care au inceput sezonul cu penalizari de puncte si care inca nu au ajuns pe plus.

Astra Giurgiu are doar cinci puncte dupa opt etape si se afla la opt puncte de ultimul loc care asigura prezenta in playoff, in timp ce liderul Steaua s-a distantat la 15 puncte.

Cea mai mare ocazie pentru Astra a fost ratata de japonezul Seto urcat la un corner in minutul 5. Lovitura acestuia de cap s-a dus peste poarta.

Gazdele meciului de luni seara au mai avut o actiune ofensiva abia in minutul 59, cand Plesca a blocat sutul lui Teixeira dupa o cominatie a acestuia cu Budescu.

Golurile marcate de Gaz Metan dupa actiuni fulgeratoare de atac au turnat si mai mult plumb in ghetele astralilor, acestia avand o exprimare extrem de stearsa pe teren.

Aceasta dupa ce antrenorul Marius Sumudica se aratase increzator in jucatorii sai, declarand inaintea meciului ca acestia s-au pregatit bine si ca spera la un rezultat pozitiv.

Nu a fost cazul si Gaz Metan Medias obtine prima victorie in deplasare intr-un meci de Liga dupa 26 aprilie 2015 cand se impunea cu 2-1 de asemenea in deplasare contra Astrei.



Situatie critica la Astra dupa o noua infrangere in Liga 1