Liga 1

Sanmartean, dorit de Hagi la Viitorul: "Nici nu calca iarba, asa usor alearga"

Lucian Sanmartean va pleca mai mult ca sigur de la Pandurii in aceasta iarna din cauza intrarii in insolventa a clubului gorjean.

Ajuns la 36 de ani, Sanmartean este unul dintre ultimii jucatori de creatie din fotbalul romanesc, iar Gheorghe Hagi vorbeste cu admiratie despre jucatorul pe care l-a promovat odinioara in lotul national.

"E greu sa-l ofertezi pe Sanmartean, pentru ca el e un jucator foarte scump. Sunt incantat de fotbalul lui, la noi ar face arta. Important e sa-si doreasca si sa vrea. Daca il ofertezi pe Sanmartean, trebuie sa ai pretentia de a fi cel mai bun. El si Cernat sunt cei mai buni ca decari, imprevizibili, pot decide un meci", a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

"Sanmartean are si constanta buna, ca alearga mult. Cand l-am luat la lotul national prima oara, la 19 ani, l-am luat pentru ca semana cu Platini. El nici nu calca iarba, asa de usor alearga. Are viziune si simte jocul. La el nici nu conteaza varsta, conteaza doar daca e motivat. Cum a fost si la mine, cand n-am mai avut motivatie m-am lasat", a adaugat Hagi.



Sanmartean, dorit de Hagi la Viitorul: "Nici nu calca iarba, asa usor alearga"