Liga 1

Sandu raspunde la atacul lui Burleanu: "Impostorul asta nu-si va termina mandatul"

Mircea Sandu a reactionat, vineri seara, la atacul venit din partea lui Razvan Burleanu si il ameninta in termeni duri pe acesta cu justitia.

Fostul presedinte al FRF sustine ca Victor Piturca si-a batut joc de Burleanu cand a reziliat contractul cu Federatia fara sa achite clauza de reziliere.

Potrivit lui Mircea Sandu, FRF a fost prejudiciata astfel cu peste un milion de euro, bani pe care Piturca trebuia sa-i achite pentru a fi lasat sa plece inainte de 2016.

"Impostorul asta (n.r. - Burleanu) o sa ajunga la DNA. A lezat interesele FRF cu 1.1 milioane de euro, iar acest lucru il va aduce la DNA. Piturca a ras de el, l-a batjocorit si a plecat. Ar trebui sa-si semneze demisia in alb", a comentat Sandu la Dolce Sport.

Echipa nationala a ramas fara selectioner dupa plecarea lui Piturca la Al Ittihad, iar Burleanu a anuntat ca abia saptamana viitoare vom cunoaste numele viitorului selectioner "care e roman".

Sandu a luat in deradere si aceasta afirmatie, considerand ca este pur si simplu ridicola: "Auzi cand vor sa puna antrenor. Uitati-va la el ce mimica are. Omul e bolnav".



Sandu raspunde la atacul lui Burleanu: "Impostorul asta nu-si va termina mandatul"