Liga 1

Reghecampf, aproape de o revenire in Liga 1

Dat afara de la Al Hilal, Laurentiu Reghecampf vrea sa revina cat mai repede in Liga 1 si are toate sansele sa o faca chiar de etapa viitoare.

Chiar daca se afla intr-un contact permanent cu Gigi Becali, patronul de la Steaua, o revenire a lui Reghecampf in acest moment la echipa din Ghencea nu este posibila.

Steaua este pe primul loc sub conducerea lui Constantin Gilca, desi esecul cu Rapid din etapa a 18-a ridica un val de incertitudine.

S-a gripat Steaua dintr-odata sau jucatorii simt la randul lor presiunea care apasa dupa ce Reghecampf a devenit liber de contract?

Inaintea derby-ului cu Rapid trei titulari au fost scosi din lot la ordinul patronului, iar Gilca nu s-a aratat prea incantat.

"Asta e", s-a rezumat tehnicianul sa spuna, dar tot Gilca afirma ca nu-si simte postul amenintat.

"Am discutat cu patronul si m-a asigurat ca eu sunt antrenor la Steaua. Reghecampf este liber sa vorbeasca in fiecare zi cu Gigi Becali", mai spune Gilca.

Reghecampf nu vorbeste doar cu Becali, ci si cu sefii lui U Cluj unde, prin sforile trase de Ana Maria Prodan, ar putea sa-l inlocuiasca pe George Ogararu chiar de etapa urmatoare.

Sepcile Rosii au pierdut categoric in prima etapa, scor 0-3 pe teren propriu cu ASA, iar Ogararu are zilele numarate la U.



Reghecampf, aproape de o revenire in Liga 1