Liga 1

Rednic continua razboiul cu Hagi: "Se chinuie de trei ani"

Mircea Rednic este un antrenor fericit dupa ce Dinamo a ajuns la a treia victorie consecutiva in Liga 1, 3-1 cu FC Voluntari intr-un meci considerat in deplasare, dar antrenorul “cainilor” nu a uitat de razboiul pe care il poarta cu Gheorghe Hagi prin intermediul declaratiilor.

“Suporterii nu trebuie sa-l taxeze pe Hagi, pentru ca este cel mai mare fotbalist al Romaniei. Eu nu m-am legat de jocul echipei lui. Eu am spus doar ca ei au avut foarte multe penalty-uri. Cel mai tare m-a deranjat ca m-a facut stramb, dar niciodata nu m-am legat de fizicul lui. El se chinuie de trei ani sa ajunga unde a ajuns, iar eu in trei luni sunt la trei puncte in spatele lui”, a declarat Rednic luni seara dupa meciul cu Voluntari.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit si despre meciul castigat in Groapa contra celor de la Voluntari.

“Ideal este sa marcheze gol foarte repede. Cei de la Voluntari au echilibrat apoi jocul, dar noi ne-am aparat bine. Sunt trei puncte si am ajuns la a treia victorie consecutiva, aceasta conteaza. Ma bucur ca am reusit sa castigam”, a comentat Rednic.

“Bizonul mi-a spus la inceput sa am incredere in el ca va da foarte multe goluri. Este un lucru bun pentru noi si ma bucur pentru el. Joi jucam cu Iasiul acasa si trebuie sa ne recuperam foarte repede. Cei de la Iasi joaca foarte bine in deplasare, iar Napoli stie sa aseze foarte bine echipa in deplasare”, a  mai spus Rednic.

Dinamo a urcat pe patru in Liga 1 dupa 3-1 cu Voluntari.



Rednic continua razboiul cu Hagi: "Se chinuie de trei ani"