Rapid

Sapunaru a efectuat primul antrenament la FC Porto

Fundasul Cristian Sapunaru a efectuat, luni, primul antrenament alaturi de noii sai coechipieri de la FC Porto, informeaza site-ul oficial al campioanei Portugaliei.

Sapunaru a participat pentru prima oara la o sedinta de pregatire sub comanda antrenorului Jesualdo Ferreira in Germania, unde FC Porto efectueaza un stagiu de pregatire.

"Internationalul roman a ajuns in cursul dupa-amiezii si a inceput imediat procesul de adaptare sportiva la noul sau club", scrie site-ul oficial al campioanei Portugaliei, care mentioneaza ca, marti, jucatorii vor efectua doua antrenamente.

FC Porto a anuntat, luni, intr-un comunicat ca l-a achizitionat pe Sapunaru de la Rapid contra sumei de 2,5 milioane de euro si ca va plati gruparii bucurestene 50 de procente din suma pe care o va incasa ulterior in urma unui eventual transfer al fotbalistului. Sapunaru a semnat un contract pe cinci ani cu FC Porto.

Cristian Sapunaru a fost transferat la Rapid in luna iulie a anului 2006 de la FC National (n.r. - Progresul Bucuresti) pentru suma de 850.000 de euro.

Mediafax
Sursa foto: fcporto.pt



Sapunaru a efectuat primul antrenament la FC Porto