Liga 1

Punctul nimanui intre CSM Poli Iasi si ASA Tg.Mures

Intr-un meci cu implicatii in partea inferioara a clasamentului din Liga 1, CSM Poli Iasi si ASA Tg.Mures au remizat, scor 0-0, sambata seara intr-o partida din etapa a 16-a.

Surdu a ratat prima ocazie a meciului cu un sut din 16 metri deviat in corner de Cretu in minutul 20.

Opt minute mai tarziu a venit si prima actiune la poarta gazdelor, Caparco respingand in fata o minge sutata de Iacobovici.

Ocazie importanta ratata de italianul Piccioni in minutul 35 la o pasa in fata portii trimisa de Bole. Neglijent la finalizare, Piccioni a reluat slab si in debutul partii secunde, minutul 49, a fost schimbat de Vasile Gheorghe.

In finalul primei parti iesenii au mai avut o sansa de a deschide scorul la sutul lui Cristea, insa mingea acestuia a fost retinuta in doi timpi de Mingote. Pe urmarire se afla Cretu.

Cea mai mare ocazie a meciului pentru ASA a venit cu un sfert de ora inaintea finalului, cand Deaconu a trimis cu efect dintr-o lovitura libera si Caparco a respins peste bara cu un reflex decisiv.

CSM Poli Iasi intrerupe o serie negativa de sase infrangeri la rand in campionat, in timp ce ASA Tg.Mures se afla la al treilea meci consecutiv in care obtine punct sau puncte pe teren strain dupa 1-0 la Timisoara si 1-1 la Voluntari.



Punctul nimanui intre CSM Poli Iasi si ASA Tg.Mures