Liga 1

Punct ochit, punct lovit pentru CSMS Iasi in deplasarea de la Botosani

FC Botosani a remizat alb in partida de "acasa" cu CSMS Iasi, la capatul a 90 de minute in care iesenii nu au expediat nici macar un sut periculos pe spatiul portii aparate de Vasile Curileac. Marius Croitoru a irosit cele mai importante ocazii ale gazdelor.

Alexandru Ciucur a semnat prima ocazie a oaspetilor, in minutul 8, dupa o deviere imprecisa din 6 metri, care a ocolit poarta aparata de Vasile Curileac.

La mijlocul reprizei, Andrei Patache nu a putut sa il pacaleasca pe bosniacul Grahovac cu o executie in forta de la aproximativ 30 de metri. 

Marius Croitoru a continuat cu un trasor de la mare distanta, ce a trecut foarte aproape de bara din stanga lui Grahovac.

Cu zece minute inainte de pauza, Alexandru Cretu a intervenit in ultimul moment la un sut din interiorul careului al lui Ngankam. Croitoru a executat o faza fixa, Ngadeu a recentrat in zona punctului de la 11 metri, de unde Ngankam a fost blocat partial de mijlocasul Iasului, cu pretul unei lovituri de colt.

Jocul s-a reluat cu un nou moment incins la poarta lui Grahovac. Marius Croitoru a zgaltait serios bara transversala.

In minutul 69, Petre Ivanovici a fost destul de aproape sa reuseasca un eurogol. Grahovac a privit cum mingea trimisa in cros de jucatorul Botosaniului a trecut aproape razant cu bara.

Botosani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Faugh-Porret - Ngankam, Rosu (Browne 71), Vasvari, Croitoru, Batin (Martinus 46) - Hadnagy (P. Ivanovici 46)

Rezerve: Lazar, Browne, Martinus, Oltean, Ivanovici, Ianc, Danci

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Plamada, Mihalache, Tiganasu (M. Ciuca 73) - Mitic, Enescu (F. Braga 66) - Ciucur (G. Bosoi 87), Cretu, Bole - Golubovic

Rezerve: Caparco, Ciuca, Cosereanu, Boiciuc, Bosoi, Braga, Liviu Mihai

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)

Cartonase galbene: Mitic 61

Cartonase rosii: -

Stadion: Municipal (Botosani)



Punct ochit, punct lovit pentru CSMS Iasi in deplasarea de la Botosani