Liga 1

Presedintele FRF e de acord cu rejucarea meciului CS Mioveni - CFR Cluj

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a declarat luni ca este de acord cu rejucarea meciului CS Mioveni - CFR Cluj, in care ardelenii au egalat dupa o faza in care toata lumea se astepta sa dea mingea inapoi adversarilor, in semn de fair-play.

”Personal, consider ca, in lipsa unei reglementari specifice pentru aceasta situatie, ar trebui sa primeze spiritul jocului pe care-l iubim cu totii. Daca CFR Cluj va accepta rejucarea partidei, nu vad de ce nu am putea creea un precedent al bunelor practici in spiritul fair-play-ului”, a raspuns Burleanu catre CS Mioveni, dupa ce clubul argesean a cerut rejucarea meciului.

Partida CS Mioveni - CFR Cluj a avut loc in Cupa Romaniei si a fost castigata de clujeni cu 4-3, dupa ce au egalat la trei la capatul unei faze controversate. 

CS Mioveni a condus cu 3-0 si parea ca va continua seria surprizelor, dar CFR Cluj a intors rezultatul cu patru goluri in partea secunda. Unul dintr-un penalty discutabil si un altul care a starnit furia gazdelor. La o minge pe care trebuiau sa o trimita inapoi in compensatie pentru un balon cedat deliberat de argeseni in afara terenului, cei de la CFR Cluj au ales sa joace pe poarta si Tade a marcat.

CS Mioveni a trimis o scrisoare oficiala in care a cerut rejucarea partidei, motivand lipsa de fair-play a celor de la CFR, nesanctionata de arbitrul central.

[news-111067]



Presedintele FRF e de acord cu rejucarea meciului CS Mioveni - CFR Cluj