Poli Timisoara

Velcea explica succesul Timisoarei: “Este normal sa fim pe primul loc”

Valentin Velcea, antrenorul care a urcat ACS Poli Timisoara pe primul loc in clasamentul Ligii 1, spune ca se astepta la un start bun de campionat si ca echipa sa poate fi o candidata la fruntea ierarhiei.

 

“Sunt omul caruia in acest moment I se indreapta atentia, dar avem o munca de echipa, un club sanatos si niste jucatori care vor sa faca performanta si sunt dornici de afirmare. Am venit sa jucam un fotbal de calitate si conditia fizica a decis soarta partidei”, a spus Velcea dupa meci la Digi Sport.

“Dupa 1-0 si 1-1 nu m-am aparat si cred ca am fortat aceasta victorie. As dori sa aratam din ce in ce mai bine. Ma gandeam ca o sa fim pe primul loc pentru ca am incredere in munca depusa. In 28 august 2012 am avut primul meci in Cupa Romaniei cu niste juniori si ma bucur ca am oferit acest cadou Timisoarei sa revenim in Liga 1. Vrem sa atragem lumea la stadion, iar fotbalul este un sport care imbina generatiiile, care uneste lumea”, a mai spus Velcea.

Tanarul tehnician al Timisoarei a vorbit si despre atacarea titlului, obiectiv care nu este considerat prea indraznet pentru formatia de pe Bega.

“Este normal sa-ti anunti candidatura catre un obiectiv indraznet, dar noi avem deja un obiectiv: locurile 1-10. Putem spera la titlu la cum jucam, dar mai este mult pana departe”, a adaugat Velcea.

ACS Poli Timisoara a invins, sambata seara, in deplasare, pe Sageata Navodari, o alta nou-promovata in Liga 1, cu 2-1.



Velcea explica succesul Timisoarei: “Este normal sa fim pe primul loc”