Poli Timisoara

Ianis Zicu a semnat cu ACS Poli Timisoara. Promite zece goluri in noul sezon

Atacantul Ianis Zicu a fost prezentat, joi, la ACS Poli Timisoara, nou promovata in Liga 1.

In varsta de 32 ani, Zicu a fost legitimat ultima data la vicecampioana ASA Tg.Mures si in cazul lui avem de-a face cu o revenire in fotbalul banatean.

Zicu a mai imbracat tricoul alb-violet in sezonul 2010-2011, cand a obtinut si titlul de golgeter al Ligii 1, cu 18 reusite.

"Mi-am dorit foarte mult sa revin aici. Am vrut sa vin si in urma cu 2-3 ani cand erau in prima liga, dar nu s-a putut pentru ca aveam contracte foarte mari in strainate. Acum, la 31 ani, nu prea mai aveam timp de pierdut si am vrut sa vin la Timisoara. Imi doresc sa obtinem performanta inca din primul an si sa ne clasam pe o pozitie foarte buna, intre primele opt, si oamenii de aici sa aprecieze munca baietilor si sa sustina munca echipei", a spus Zicu la prezentarea sa la ACS Poli.

Zicu a mai spus ca-si propune sa-si treaca in cont zece goluri in noul sezon de Liga 1: "Poate ca nu voie gala performanta de acum cinci ani, dar cu siguranta nu voi dezamagi".

Dinamo, Farul, Rapid, Petrolul si ASA sunt celelalte echipe la care a mai evoluat Zicu in prima liga. Acesta a mai fost legitimat la Inter Milano, AC Parma, CSKA Sofia, Pohang Steelers si Gangwon, ultimele doua din Coreea de Sud.

ACS Poli Timisoara a revenit in Liga 1 dupa doar un sezon de la retrogradare, iar echipa sprijinita de autoritatile locale a primit dreptul legal de a folosi culorile alb si violet, precum si de a avea palmaresul adevaratei Politehnica Timisoara.

sursa foto: acspoli.ro

 



Ianis Zicu a semnat cu ACS Poli Timisoara. Promite zece goluri in noul sezon