Poli Timisoara

Continua vizita medicala la Poli Timisoara

O noua serie de opt jucatori ai echipei Poli Timisoara au efectuat, miercuri, vizita medicala la Facultatea de Vest, alaturi de ei fiind prezent si Gigel Bucur, care nu incheiase testele marti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei opt jucatori prezenti la vizita medicala au fost Adrian Olah, Marius Popa, Arman Karamyan, Sorin Radoi, Silviu Izvoranu, Gueye Mansour, Gabriel Torje si Marian Aliuta.

De la vizita medicala au lipsit Mihaita Plesan, Jon McKain, Artiom Karamyan, Abiodun Agunbiade si Costel Pantilimon, toti invoiti de conducerea clubului.

Fundasul Adrian Olah a declarat ca a donat sange alb-violet si nu alb-negru, facand referire la viitoarele culori ale clubului. "Am dat sange alb-violet si nu alb-negru. Sper sa ne indeplinim obiectivele propuse in acest sezon. Indiferent de culorile clubului noi trebuie sa ne facem treaba. Eu imi doresc sa raman la Poli Timisoara, dar nu stiu cat isi doresc si altii", a spus Olah.

Portarul Marius Popa a precizat ca a avut probleme la cantar. "Am probleme la cantar, pentru ca sunt mai osos, ca sa nu zic mai pufos. Mai am un an si jumatate contract cu Poli Timisoara si nu mai vreau sa vorbiti de Steaua sau de alte echipe. O sa regret toata viata mea finala Cupei Romaniei pierduta in fata Rapidului. Am mai trecut prin astfel de momente. A fost cea mai grea zi din viata mea, dar sper ca fiul meu, Matei, sa joace toate finalele pe care eu le-am ratat", a afirmat Popa.

Cei zece fotbalisti prezenti, marti, la vizita medicala au fost John Wayne Srhoj, Ionut Matei, Gabriel Caramarin, Gigel Bucur, Gabriel Canu, Iasmin Latovlevici, Stefan Grigorie, Andrei Cristea, Peter Omoduemuke si Dan Alexa.

Mediafax



Continua vizita medicala la Poli Timisoara