Liga 1

Gabi Muresan: "La ora actuala Dinamo joaca mai bine decat noi"

Mijlocasul echipei CFR Cluj, Gabriel Muresan, a declarat, miercuri, ca Dinamo practica un fotbal mai bun decât formatia sa, însa în ultimele meciuri formatia ardeleana a fost mai eficienta, acumulând puncte.
"Ne-am apropiat la un punct de Dinamo, acum depinde numai de noi daca vom fi pe primul loc dupa jocul direct. La ora actuala ei joaca mai bine decât noi, dar pâna acum CFR a luat punctele. Sper sa fie un joc frumos, iar cel mai bun sa câstige. Este doar un meci de campionat, nimic mai mult. Dinamo a jucat bine cu Universitatea Cluj. Noi, fotbalistii, riscam mult, s-a vazut si în acel meci, însa speram sa nu fie accidentati", a spus Muresan.

Acesta a adaugat ca el si colegii sai nu se gândesc deocamdata la derbiul cu Universitatea Cluj, programat în etapa a 14-a, precizând însa ca un incident asemanator cu cel petrecut la meciul Petrolul - Steaua nu se va avea loc niciodata pe stadionul din Gruia.

"Întotdeauna urmatorul meci este cel mai important. Nu ne gândim la derbiul cu Universitatea, vom avea timp dupa Dinamo. Cred ca vor veni si suporterii Universitatii sa încurajeze pe Dinamo, dar pe noi nu ne intereseaza asta. Nu vreau sa comentez gestul lui Martinovici. Fanii nostri sunt civilizati, iar ce s-a întâmplat la Ploiesti nu vom vedea niciodata în Gruia", a adaugat Gabriel Muresan.

Echipa CFR Cluj întâlneste, sâmbata, de la ora 21.00, pe teren propriu, formatia Dinamo, într-o partida contând pentru etapa a 13-a a Ligii I.

Mediafax



Gabi Muresan: "La ora actuala Dinamo joaca mai bine decat noi"