Liga 1

Petrolul se scufunda spre Liga 2 dupa infrangerea cu CSMS Iasi

A doua etapa din playout a debutat, vineri seara, cu meciul dintre Petrolul Ploiesti si CSMS Iasi, partida castigat de oaspeti, cu 2-1 (2-0).

Maghiarul Lukas Bole a deschis scorul in minutul 9 cu un sut in forta din interiorul careului, un sut la care portarul Cobrea nu a avut nicio reactie.

Petrolul a avut un gol anulat pentru offside in minutul 21, pentru ca patru minute mai tarziu Cobrea sa se opuna providential cu piciorul la sutul lui Cristea. O faza in care atacantul oaspetilor a scapat singur cu portarul dupa o minge pierduta in propria jumatate de Ziani.

CSMS Iasi a facut totusi 2-0 in minutul 27 prin acelasi Cristea, care nu a mai iertat si a inscris cu un sut din interiorul careului.

Puternic contestat de suporterii Petrolului, antrenorul gazdelor Constantin Schumacher a facut toate cele trei schimbari la pauza si echipa ploiesteana a dat semne vizibile de viata in partea secunda.

Fundasul stanga Fabrice Begeorgi a redus din diferenta in minutul 48 cu un sut din afara careului la peste 30 de metri. O minge care a muscat gazonul in fata lui Grahovac.

Un minut mai tarziu gazdele puteau restabili egalitatea la un sut al lui Gavrila care a intalnit bara din dreapta a portii lui Grahovac.

Pana la final nu au mai fost ocazii si CSMS Iasi pune mana pe trei puncte extrem de importante in lupta pentru evitarea retrogradarii. CSMS Iasi are 22 de puncte si ocupa primul loc in playout.

Petrolul ramane lanterna rosie a campionatului, cu doar patru puncte in conditiile urmatoarea clasata, Concordia Chiajna, are 10 puncte.



Petrolul se scufunda spre Liga 2 dupa infrangerea cu CSMS Iasi