Liga 1

Petrolul ramane fara victorie si cu laterna rosie aprinsa

Nici dupa etapa a 5-a echipa Petrolul Ploiesti nu a reusit sa bifeze cea dintai victorie in Liga 1. Echipa pregatita de Tibor Selymes a remizat, scor 1-1, acasa, cu Pandurii Tg.Jiu, rezultat care ii mentine pe gazari pe ultimul loc in clasament.

 

Moussa a marcat in minutul 41 cu o lovitura de cap, deschizand scorul pentru Petrolul din centrarea lui Rippert.

Acesta a fost al doilea gol reusit in actualul sezon pentru atacantul tunisian in tricoul Petrolului.

Pandurii au urcat mai mult in jumatatea adversa dupa pauza si presiunea a dat rezultate in minutul 60.

Dupa doar cateva zeci de secunde de la intrarea pe teren, Nicoara a obtinut o lovitura de la 11 metri in urma unui duel pentru balon cu Peteleu.

Roman si-a asumat responsabilitatea executiei de la punctul cu var si l-a invins pe portarul Pecanha cu un sut pe jos cu piciorul stang.

Pana la final ambele echipe au mai trecut o data pe langa gol. Mai intai Varga a sutat peste poarta dupa o patrundere promitatoare in careul advers.

Un minut mai tarziu (69) a venit randul Pandurilor sa iroseasca o mare sansa de gol prin Roman. Excelent gasit liber de marcaj in centrul careului, atacantul gorjean a reluat spectaculos din voleu, insa mingea a trecut pe langa poarta.

Petrolul ramane pe ultimul loc in clasament, cu -2 in dreptul punctelor dupa cele patru remize acumulate in cinci etape, in timp ce Pandurii se mentine in primele sase, cu opt puncte.



Petrolul ramane fara victorie si cu laterna rosie aprinsa